Råd

Strategi

I samspill med bedriften tilbyr Raadet å bistå i det strategiske arbeidet ved å jobbe frem gode analyser, sette verdigrunnlagene, mål og visjon. I det videre strategiarbeidet er handlingsplaner og eventuelt markedsplaner et resultat av et godt strategisk arbeid.

 

ikon-strategiarbeid

 

Markedsplanlegging

En god og gjennomarbeidet markedsplan som har tatt hensyn til bedriftens interne og eksterne forhold, visjon og mål, gir bedriften et godt verktøy som bla gjør at bedriften unngår ikke-planlagte markedsføringskostnader.

En god markedsplan inneholder nøye planlagte markedsaktiviteter i en definert periode, i et geografisk bestemt område og valg av kanal. Raadet by Spies tilbyr denne tjenesten som et verktøy for bedriftens mulighet for å skape vekst.

Ved å lage en god og gjennomarbeidet markedsplan vil det også være behov for å forhandle, koordinere og planlegge gode markedsaktiviteter hos de ulike mediene.

Raadet by Spies forhandler og koordinere dette arbeidet, og sørger for å kvalitetssikre arbeidet og ivareta kunden hele veien.

 

ikon-markedskoordinering

 

Menneske

Potensialet er ubegrenset om man har den rette mentale innstillingen.

Ved bruk av NLP som verktøy kan Raadet bidra til å forsterke den mentale innstillingen til mennesker i utvikling, og sørge for at kommunikasjonen fungerer bedre både internt i bedriften og eksternt ute i markedet. Små justeringer kan gjøre store forskjeller. Det handler også om å hente ut vekstpotensiale i hvert enkelt menneske, og jobbe frem gode verdier som binder de ansatte og organisasjonen sammen. En mer menneskeorientert strategi viser seg å gi en god effekt og vil øke lønnsomheten i bedriften.

Referanser

 

Jeg har hatt gleden av å jobbe sammen med Lisbeth og Raadet by Spies i 1,5 år, der hun har bistått oss med ulike aktiviteter for Kystbussen i Haugesundsområdet. Lisbeth er kreativ når det kommer til hva som kan gjennomføres og hun har kontroll på alle frister og skaper fremdrift. Hennes personlige egenskaper kombinert med det brede nettverket hennes har vært gull verdt for oss. Det er så å si ikke en ting hun kan hjelpe med! Alt fra å finne personer til å dele ut kakemenn uten at det koster skjorten til å forhandle frem gode samarbeidsavtaler for oss med parter i regionen. Vi setter stor pris på samarbeidet med Lisbeth og Raadet by Spies og kan varmt anbefales– Trine Stanghelle – Markedssjef Tide.

 

 

Lisbeth har hjulpet oss med våre utfordringer på en god måte. Hun får raskt god kontakt og tillit. Lisbeth er positiv, løsningsorientert, jobber strukturert og har orden. For meg var det viktig med rett personlighet, innstilling og fleksibilitet. Og det har Lisbeth hatt i forhold til oss. Veldig fornøyd. – Veronika Sørensen – Mc Donalds Haugesund og Karmøy

 

Ta kontakt