Et lite tilbakeblikk på et fantastisk 2017…

Et lite tilbakeblikk på et fantastisk 2017…

2017 har være mitt første hele driftsår i Raadet. Et år med store investeringer og nye prosjekter…

 

Året startet med et lunsjmøte med Iversen & Skogen Reklamebyrå der jeg utfordret de på hva jeg egentlig skulle holde på med i Raadet. Jeg hadde mistet litt grepet rett og slett.  Jeg hadde jobbet med noen få kunder i min spede start i 2016, og det var stort sett rådgivning innen kommunikasjon og markedsføring. Noen av kundene bevegde seg også litt inn i coaching verden. Det er sånn når jeg første slipper inn i en bedrift, så kan en fort ta for seg flere utfordringer i andre deler av verdikjeden også. Det viktigste for meg har hele tiden vært at kunden går i pluss, og at jeg har levert kvalitet hele veien. Jeg er heldig som får muligheten tenker jeg. Men uansett..

 

Tilbake til Iversen & Skogen.. Så landet vi på dette: «Konferanse, rådgivning, kurs og foredrag». Eureka! Det er jo dette jeg skal holde på med. Takk! Foredraget var allerede under utarbeidelse, konferansen var på idé stadiet og rådgivningen var «on-going». Så får vi se hvordan det blir med kurs i 2018. Alt er mulig, så lenge det er gøy.

 

 

ikon-leder-og-teamutvikling

 

Jeg har  altså i 2017 jobbet med alt fra busser til burgere, personlige og verdifulle saker, jernvarer og maling. Jeg takker for tilliten! Det har gitt meg mange utfordringer, nye bekjentskaper og masse ny kunnskap. En del av dere er jeg også heldig som får lov til å jobbe videre med i 2018. Vi har jobbet med å integrere gode verdier på arbeidsplasser, forstå menneskene bak funksjonene, motivasjon, leder- og teamarbeid, gøyale markeds-stunts og måter vi kommuniserer på både internt og eksternt. Jeg gleder meg til fortsettelsen!

 

 

Tankefull

 

 

8.mai holdt jeg for første gang foredraget mitt; «Det var en gang et menneske» -Et foredrag om verdier, ledelse og et menneskets utvikling.  Et foredrag som er ganske personlig, men som også omhandler andres historier. Foredraget ble holdt i et stappfullt Fjørsilkebris i Tysvær, og jeg var så heldig å få med meg Vidar Johnsen på musikk. En opplevelse jeg aldri vil glemme.

 

jente-681x1024

 

«Etter å ha kjent på hvordan det er å gå på kompromiss med egne verdier ubevisst over lang tid, så har jeg erfart hardt og brutalt hvordan dette påvirker oss mennesker i hverdagen. Jeg reagerte selv med at kroppen fysisk kollapset på jobb, og fikk sterke signaler på at dette «kjøret»  ikke gikk lenger. I etterkant av dette har jeg valgt å ta en NLP coaching utdannelse, som har gjort at jeg nå kan sette dette i system og bruke verktøyene til å hjelpe andre mennesker. Jeg deler gledelig mine tips og råd med dere.» -Lisbeth

 

I etterkant av dette har jeg fått muligheten til å holde foredraget både på Flytten på kaien i Haugesund, flere ganger hos Tysvær kommune, PS. Bryggekafe på Fitjar, på HVL osv. Tusen takk! I 2018 er jeg klar for enda flere foredrag. Noe er booket og noe ledig. Ta Kontakt.

 

Ellers i 2017 har fokuset mitt vært på å gjennomføre den første «Konferansen by kvinneraadet» sammen med Hilde L. Bentsen, Unni Hilt, Karen Hesseberg, Ingeline Kaldestad og Brit Lise Steinkjellå. For et team!  Den 3. november gjennomførte vi Konferansen i Edda kino for ca 115 motiverte mennesker. Hovedsakelig kvinner, men også menn. Temaet for årets konferanse var «Ta kontroll på kontinentet». Mye pga Jan Ove Ottesen som en av foredragsholderne, men et høyst aktuelt tema i mange sammenhenger. Vi har i hele år jobbet under sitatet «do it afraid», og jeg tenker at dette er like aktuelt for menn som kvinner. Og sitatet illustrerer gjerne hele formålet med konferansen.  På samme måte som «prove them wrong», «game changer» og «I worked for it» etc.  Vi provoserer til endring og inspirerer til vekst. Vi håper vi klarte det? De gode evalueringene og tilbakemeldingene sa veldig mye. De gode foredragene, historiene og den uformelle stemningen satte folk pris på. Dette ønsker Haugesund. Takk for det! Jeg ønsker også å takke våre samarbeidspartnere; Sparebank 1 SR-Bank, Haugesund Kommune, HN, Hnytt, Mediehuset Haugesunds avis og Larssen & Amaral. Uten dere hadde det ikke gått.  Så håper vi enda flere tar turen i 2018. Neste års konferanse er allerede under planlegging. Temaet slippes om ikke så lenge. Følg med! Se Konferansen.no 

 

Et lite tilbakeblikk her:

r_MGL0783 r_MGL0803-2 r_MGL0830 r_MGL0874 r_MGL1054 rr_MGL0912 r_MGL1046 r_MGL1009 r_MGL0951 r_MGL0909 rr_MGL0902 r_MGL1079

Foto: Tor Nilssen

 

Med dette ønsker jeg dere alle en riktig god jul og et forfriskende nytt år! Jeg gleder meg.

 

Varme hilsener

Lisbeth

 

 

About the author

Lisbeth A. Spies er utdannet Markedsøkonom fra BI, og snart ferdig sertifisert NLP Coach. Hun har erfaring som leder fra ulike bedrifter de siste 10 årene, sist som daglig leder for Haugesund Sentrum.