Karen Sofie Hesseberg

Karen Sofie Hesseberg

I møtet med andre mennesker, så er jeg ofte nysgjerrig på hvilket liv de lever. Nå har jeg hatt gleden av å snakke med mennesker i alle aldre, og med ulik bakgrunn. Den komplette storyen vil snart bli formidlet. Men først ønsker jeg å dele noen av mine fantastiske møter med disse menneskene her. Jeg har tidligere delt historien til Heine Totland og Bjørn André Widvey . Her får du møte en dame jeg både beundrer og er glad i. Les hennes ærlige refleksjoner om livet her. 

Hvilket liv lever du?

Jeg lever i harmoni. Det er viktig for meg å leve i harmoni med andre. Alle faktisk. Og det er vel det som gjorde at livet ikke alltid har vært like godt. Jeg har gått på akkord med meg selv i mange år for å please andre.

Hva tenker du livet?

Livet handler om å elske, se, gi. Å bli elsket og sett. Jeg tror kjærlighet er den viktigste verdien, det som holder alt fra de små molekyler til hele universet sammen.

Hva tenker du om oss mennesker i ulike livsfaser

Ungdom fascinerer meg veldig på grunn av sin tro på at de kan forandre verden. De kan gjerne promotere verdier jeg ikke deler eller tanker jeg ikke tror helt på. Men jeg beundrer den lidenskapen og staheten de kan ha.

Barn er beundringsverdige. De er ekte, umiddelbare, tror på mirakler, magi, blir fascinert av maur, ser det store i det lille. Er tydelige på det de trenger. Egoister, men tenker at hvis de kan beholde den delen som gjør at de ikke utvikler falsk beskjedenhet og undertrykker egne behov kan det også være en bra ting. Hvis vi voksne kunne bevart den kjærligheten til oss selv som små barn som har fått mye kjærlighet utvikler, ville verden vært et mye sunnere sted.

Vi karrieremennesker kan innimellom glemme både lidenskapen og magien.

 

Karen i dans

Foto: Tor Nilssen (Karen Hesseberg og Richard Quest i dans på Haugalandskonferansen 2017)

Har du noen råd?

Gjør alt med kjærlighet. Selv når du smører ei skive til noen, ta smør helt ut til kantene.  Lev livet ditt som om du bare har et publikum på en. Dvs når det bare er du som ser at du gjør det rette og ingen som gir deg kred, gjør det likevel. Du ser det. Du er ditt viktigste publikum.

 

Tusen takk Karen!

 

Om du ønsker å høre hele foredraget mitt om «det var en gang et menneske», så kan du klikke deg inn på denne linker her: Det var en gang et menneske.

 

Lisbeth

About the author

Lisbeth A. Spies er utdannet Markedsøkonom fra BI, og snart ferdig sertifisert NLP Coach. Hun har erfaring som leder fra ulike bedrifter de siste 10 årene, sist som daglig leder for Haugesund Sentrum.