Alexander Toft Søderlund

Alexander Toft Søderlund

I møtet med andre mennesker, så er jeg ofte nysgjerrig på hvilket liv de lever. Nå har jeg hatt gleden av å snakke med mennesker i alle aldre, og med ulik bakgrunn. Den komplette storyen formidler jeg på  Fjørsilkebris den 8.mai kl 20. . Men først ønsker jeg å dele noen av mine fantastiske møter med disse menneskene her. Jeg har tidligere delt historien til Karen Sofie HessebergHeine Totland og Bjørn André Widvey . Alexander Toft Søderlund er for mange et forbilde, men han er også først og fremst et helt vanlig menneske . Her kommer et lite utdrag. 

 

Hvilket liv lever du?

Jeg har helt siden jeg var liten kun hatt lyst til å drive med fotball. Det har aldri vært et mål om å spille på et høyt nivå. Jeg har hele tiden bare hatt det artig. Aldri sagt nei til en utfordring, og jeg har tatt de mulighetene som har kommet. Har jo som de fleste vet kommet meg til utlandet, og lever drømmen til de fleste fotballspillere. Jeg er spontan, og lever i nuet. Bekymringer har jeg lite av. Tar ting som de kommer.

 

Alexander

 

Jeg er meg selv fordi?

Jeg er meg selv fordi jeg tør å by på meg selv, ikke redd for å drite meg ut.  Tar imot de fleste utfordringene, og jeg er god til å ta vare på andre.

 

Hva tenker du om andre mennesker?

Jeg tenker at de fleste gir opp for tidlig, og tar til takke med den enkleste veien. Hadde jeg gitt opp fordi det ikke gikk bra, så hadde jeg slutta med fotball når jeg var 16 år. Jeg var ikke best, men jeg kjørte på helt til jeg fikk det til. Tålmodighet, hardt arbeid og stahet har vært det som har hjulpet meg.

 

Har du noen gode råd?

Ha tro på deg selv, aldri gi opp, og gjør noe du elsker. Alle kan få det til, det er jeg et levende eksempel på. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle komme dit jeg er i dag. Landskamper og spill i den mestvinnende klubben i fransk historie. Kan jeg, så kan du.

 

Hva tror du på?

Jeg tror på at man får det man gir.

 

Om du ønsker å høre hele foredraget mitt om «det var en gang et menneske», så kan du klikke deg inn på denne linker her: Det var en gang et menneske.

 

Takk for praten, Alexander!

Lisbeth

About the author

Lisbeth A. Spies er utdannet Markedsøkonom fra BI, og snart ferdig sertifisert NLP Coach. Hun har erfaring som leder fra ulike bedrifter de siste 10 årene, sist som daglig leder for Haugesund Sentrum.